От днес е възобновено подаването на данни от Търговския

...
  От днес е възобновено подаването на данни от Търговския
Коментари Харесай

Сделки по купуване и прехвърляне на собственост вече са възможни през Търговския регистър

  От през днешния ден е обновено подаването на данни от Търговския указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел към средата за междурегистров продан (RegiX), поддържана от Държавната организация " Електронно ръководство ", съобщиха от Агенцията по вписванията.

 Това значи, че към този момент могат да се правят покупко-продажбите по пазаруване и прекачване на благосъстоятелност, в това число и на транспортни средства, за които нотариуси и Министерство на вътрешните работи обменят информация по длъжностен път електронно посредством достъп доникъде за междурегистров продан (RegiX).

Работата по цялостното възобновяване на всички функционалности на регистъра продължава, само че надали ще завърши по-рано от идната седмица, излиза наяве още от съобшението на Агенцията. " Всички експерти от поддържащата компания и от организацията работят непрекъснато. ", показват от ведомството.

От там подсигуряват още, че са подхванати ограничения по недопускане на сривове в инфраструктурата за възобновяване на регистъра, както и за устойчивата работа на останалите регистри 

Агенция по вписванията още веднъж акцентира, че " нарушаването на работата на регистъра не е обвързвано със злонамерена външна интервенция, нито е обвързвано с случай в киберпространството и не съществуват рискове за злоупотреби с наличните данни. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР